بر طبق آمارهایی که سازمان بهداشت جهانی از نرخ مرگ و میر کودکان در ایران منتشر کرده است، ایران در زمینه کاهش نرخ مرگومیر کودکان در دوران بعد از انقلاب رشد چشمگیر داشته است و دوبار به عنوان موفقترین کشور جهان در کاهش نرخ مرگ و میر کودکان از طرف سازمان بهداشت جهانی تقدیر شده است.
به گزارش سرویس امنیت غذایی شکورنیوز، بر طبق آمارهایی که سازمان بهداشت جهانی از نرخ مرگ و میر کودکان در ایران منتشر کرده است، ایران در زمینه کاهش نرخ مرگومیر کودکان در دوران بعد از انقلاب رشد چشمگیر داشته است و دوبار به عنوان موفقترین کشور جهان در کاهش نرخ مرگ و میر کودکان از طرف سازمان بهداشت جهانی تقدیر شده است.
شاخص گرسنگی کشور ایران در سال ۱۹۹۰ معادل ۱۸.۵ بوده است که با تلاش و برنامهریـزی در حوزههای مختلف، میزان این شاخص در سال ۲۰۱۵ به ۶.۸ رسیده اسـت کـه موفقیـت بزرگـی محسوب میشود و ادامه این اقدامات، میتواند ایران را به کشور اول منطقه در زمینه این شاخص و مؤلفههای تشکیلدهنده آن تبدیل نماید.
درصد جمعیت دچار سوءتغذیه در ایران از ۵.۱ درصد در سال ۱۹۹۰ به ۳.۲ درصد در سال ۲۰۱۵ کاهش یافته است.
همچنین درصد شیوع لاغری در کودکان زیر ۵ سال طی ۲۵ سال گذشته نصف شده و از ۸.۳ درصد به ۴ درصد رسید.
همچنین درصد شیوع کوتاهقدی در کودکان زیر ۵ سال از ۲۶.۷ درصد به ۶.۸ درصد کاهش یافت که بهبود قابل توجه در این شاخص را نشان میدهد. درصد وقوع مرگومیر در کودکان زیر ۵ سال هم از ۵.۷ درصد به ۱.۷ درصد کاهش یافت.
شاخص گرسنگی کشور ایران در سال ۱۹۹۰ معادل ۱۸.۵ بود که در سال ۲۰۱۵ به ۶.۸ رسیده است
بر اساس گزارش جهانی گرسنگی در سال ۲۰۱۲ ایران چهارمین کشور موفق در عرصه مبارزه با گرسنگی بوده است و توانسته است در فاصله سالهای ۲۰۱۲-۱۹۹۰ کاهش ۶۰درصدی را در شاخص گرسنگی تجربه نماید.
بهترین تجربه در ایـن زمینـه متعلق به کشور ترکیه (۷۴ درصد موفقیت)، کویت (۷۱ درصد موفقیت)، مکزیک (۶۲ درصد موفقیت) و ایران (۶۰ درصد موفقیت) و بدترین تجربهها متعلق به کشور کره شمالی (۲۱ درصد پسرفت)، بروندی (۱۷ درصد پسرفت)، سوازیلند (۱۷ درصد پسرفت) و کومور (۱۶ درصد پسرفت) میباشد.
سامانه پیامک : ۳۰۰۰۸۸۳۰۳۰۳۰۰۰پست الکترونیک: info@zakernews.ir